dimecres, 18 d’agost del 2010

Les Absentes en viu a la Festa Major Popular!

S'apropa la FM...ja hem presentat els actes de la FM Popular en roda de premsa (ben aviat penjarem el vídeo), estem encartellant, estem repartint el programa de mà i acabant de preparar-ho tot per engegar el 26 amb la penjada d'estelades i seguir el 28, 29 i 30 amb la Barraca de l'esquerra independentista a la plaça de l'oli.

I per anar fent boca i perquè tingueu més informació de les activitats que hem organitzat comencem presentant-vos una de les formacions musicals que valen molt la pensa de veure i gaudir: Les Absentes. Serà el dia 29 a les 23h. Nit en què també ballarem i saltarem amb els ritmes folls de la Txaranga Punk de Cornellà.

Al seu myspace (www.myspace.com/lesabsentes)ens expliquen que...
"Les Absentes són un projecte musical nascut entre la primavera i l'estiu de l'any 2008, on s'ajuntarem un bon dia cinc personatges de diferents pobles del Solsonès-Alt Cardener. Començaren a anar els dissabtes a la tarda al garito del Pere Màquina a assajar i d'allà n'ha sortit el grup que arrasarà a les pistes de ball dels casals dels Països Catalans durant els pròxims mesos. La qüestió és agafar cançons catalanes, trinxar-les i tornar-les a fer noves, barrejant-hi rock, ska, blues, reggae, funky, punk, disco i qualsevol malaltia que passa pel cap en aquell moment. Tot plegat crea un estil definible com desestructuracions folk."

Un dels trets remarcables d'aquesta traca musical és l'art de la cantant per esdevenir en una mateixa actuació...Tomeu Penya, el Drogas de Barricada amb rampells shakirians, Núria Feliu o un cumbaesplaieru que encara s'enrecorda dels Esquirols.

No us les perdeu...les acabareu estimant.

Us pengem un vídeo per començar-les a gaudir!